Сімейна порностудія. Моделі – діти. Фотографи – батьки

11/12/2007 18:34 - Опубликовал xnerus в разделе Новости и релизы

Це відбувалося у звичайній квартирі у Києві. Чоловік та жінка фотографували чужих дітей. Їхні батьки були поруч. Але після того, як дівчатка залишалися сам-на-сам із фотографом, знімки робили зовсім іншого характеру. Коли юних моделей бракувало – знімали власну дочку.

Дочка жінки стала порномоделлю. Фотограф-педофіл знімав шестирічну дівчинку, коли та переодягалася. Тепер  зображення дитини можна знайти в Інтернеті.

Вікторія, мати дівчинки, що стала  порномоделлю: «Сейчас я уже понимаю, зачем она оставила фотоапарат в машине, как раз в тот момент, корда ребенок переодевался в машине».

Ще одна мати – Ірина – як і попередня героїня, попросила не показувати її обличчя. У школі в жодному разі не мають знати про історію з її донькою.

Ірина, мати дівчинки, що стала  порномоделлю: «Ко мне подошла мама одной из девочек и предложила заработать на ребенке, … ну я сразу отказалась, первое что я спросила, это порно-сайт? Нет, нет, господь с вами, какой порно-сайт, если хотите, вы можете присутствовать на съемках».

Оранські Олена та її чоловік, який представлявся Юрієм, мешкали у будинку з двома дытьми. Потім з’ясувалося, що насправді чоловіка звуть Григорій. Подружжя запрошувало дівчаток на свою квартиру. Серед них були і доньки Вікторії та Ірини. У присутності батьків пара знімала дітей одягненими та забороняла моделям використовувати косметику.

Ірина, мати дівчинки, що стала  порномоделлю: «Она как-то села неудачно, дочка, он подошел, он юбочку поправил вниз, он сказал, что нельзя чтобы ребенок был с открытой юбкой, он говорит у нас это не принято, вы знаете, вы сделали топик, нам сделали замечание, и чтобы губы было ненакрашены, потому что это выглядит как порно».

А без батьків знімали інші фотографії. Фото знайшли в Інтернеті правоохоронці. Тепер Григорій, як їх автор, перебуває у слідчому ізоляторі. Він зізнався, що це його роботи. Є фото, де Григорій імітує статевий акт… з власною дочкою.

Андрій Некрутов, заступник начальника відділу робочого апарату НЦБ Інтерполу: «Він зізнався, що використовував свою власну доньку для створення порнопродукції. З його точки зору це абсолютно нормально. Ця продукція створювалась за допомогою його дружини. Він імітував половий акт, а дружина знімала».

Коли чоловік був зайнятий, допомагала Олена. Вона відволікала увагу мам, поки діти були сам на сам із фотографом. Але суд відпустив жінку. Олена зі своїми дітьми поїхала з Києва.

Ірина, мати дівчинки, що стала  порномоделлю: «Алена, вы знаете, она была как жертва. Она говорила, вот видишь, я блеклая несчастная, кто кроме Оранского мог на меня посмотреть. Она жертва была бедная несчастная, кто мог подумать что она…»

Андрій Некрутов, заступник начальника відділу робочого апарату НЦБ Інтерполу: «Вона не розуміла, принаймні робила вигляд,  що трапилось, що коїлось і що шукала міліція в цьому приміщені».

Двері квартири Оранських зачинені. Ніхто з сусідів вже не пам’ятає ані Олени, ані її чоловіка.

Фотографії вивішували на спеціалізованих Інтернет сторінках. Олег Негрус, директор компанії Інтернет-провайдера, розповів «Черговій камері» – розмістити у мережі зображення легко. Треба купити місце на сервері і замовити дизайн.

Олег Нерус, директор компанії-Інтернет-провайдера: «К сожалению у  нас порно нету, но представить порнографическую картинку здесь не составит большого труда. Можете купить себе хостинг в Конго или в Зимвабве, скорее всего у вас проблем не будет».

На день такий сайт може приносити до тисячі доларів прибутку. Дмитро Аносов розслідує справи пов’язані з порушенням моральних норм. Він каже – сайт з такими фото в Інтернеті знайти нескладно. Набагато важче розшукати свідків фотозйомок.

Дмитро Аносов, начальник відділу боротьби зі злочинами у сфері суспільної моралі МВС України: «Коли дитина бере участь у зйомках, вона не завжди повідомляє батькам про те, що з нею сталося, а коли повідомляє, скажімо так, батьки не завжди бажають звертатися, або проходить деякий час, а коли проходить час…»

Ірина, мати дівчинки, що стала порномоделлю: «Я говорю, он тебе ручку запускал? А моя дочь сразу стушевалась, он тебе руку никуда не засовывал? Оказывается, он ее целовал,  он ей язычком в ротик залез».

Катерина Лось, дитячий психолог: «Почему чаще всего дети соглашаются на такое, потому что, чаще всего это касается девочек, они получают определенное чувство своей значимости только таким образом».

Катерина Лось – психолог. Вона розповіла – після зйомок діти впадають у депресію. Вони не завжди розуміють, що з ними сталося. Свої емоції вони малюють.

Катерина Лось, дитячий психолог: «Даже если на эти рисунки посмотреть вот на первый взгляд они достаточно радостные, вот, но при этом у ребенка, рисует несколько домов, здесь появляется немного почвы, здесь они рисуются в отрыве от земли, здесь появляются какие-то черные штуки, конечно можно сказать, что ребенок маленький не умел рисовать, но это тоже говорит о каких-то внутренних конфликтах».

За виготовлення і поширення порнопродукції в Україні карають штрафами або позбавленням волі терміном до 3 років. Однак провина Григорія Оранського досі не доведена. Слідство триває вже рік.

Константин Стогний
http://podrobnosti.ua/projects/vovremya/2007/12/08/480969.html

Оставить комментарий